Periodisme  
 

 

Com a periodista he treballat a diversos diaris i gabinets de premsa i he estat col.laborador de nombrosos mitjans de comunicació entre els quals el diari Avui -en què vaig formar part del grup d'escritors que firmaven la secció «Apocalíptics i integrats»- i les revistes El Món, El Médico i La Guía del Ocio.

He estat cap de les seccions de Cultura (1987-1989) (1999-2002) i de Societat i Cap d'Edició dels Telenotícies Migdia, Cap de Setmana. i Vespre d'una important cadena de televisió, en la qual hi vaig treballar des de la seva fundació.

He estat director dels programes 5 Minuts, i Escena (temporada 2002-2003), editor del programa Campus 33 entre 2003 i 2005, director de la tercera temporada de Caçadors de bolets (2006), director de La Rentadora i director de Col·leccionistes.

En els últims anys i fins a la meva inclusió en un Procés d'Acomiadament Col·lectiu, vaig ser redactor de la secció de Cultura.

Llegir més...

 

 

 

 
 

He escrit i dirigit el capítol dedicat a Barcelona (inèdit a Catalunya) de la sèrie que sobre ciutats europees va coordinar i promoure la BBC.

He estat durant tretze anys, professor de "Llenguatge Periodístic. Televisió" a la Facultat de Periodisme Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

He estat membre del Consell Assesor de l'antiga Corporació Catalana de RTV.

He estat redactor en Cap de la revista Reptilia, especialitzada en rèptils, anfibis i artròpodes.